Integritetspolicy för Notis

På Notis, som är tillgänglig från https://www.notisapp.se/, är integriteten för våra besökare en av våra främsta prioriteringar. Det här dokumentet om integritetspolicy innehåller vilken typ av information som samlas in och registreras av Notis samt hur vi använder den.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.

Denna integritetspolicy gäller endast för våra onlineaktiviteter och är giltig för besökare på vår webbplats med avseende på den information de delar och/eller samlar in på Notis. Denna policy gäller inte för information som samlas in offline eller via kanaler andra än denna webbplats.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats ger du härmed ditt samtycke till vår integritetspolicy och accepterar dess villkor.

Information vi samlar in

Den personliga information som du ombeds att lämna, samt skälen varför du ombeds att lämna den, kommer att göras tydlig för dig vid den tidpunkt då vi ber dig att lämna din personliga information.

Vi använder Mailchimp för att leverera de nyhetsbrev du signar upp dig på här på www.notisapp.se. Därigenom samlar vi in statistik om öppningsfrekvens och klick i nyhetsbreven genom att använda industristandardiserad teknologi för att hjälpa oss analysera och optimera våra nyhetsbrev. Du kan alltid sluta prenumera på dessa nyhetsbrev genom att klicka på länken i nyhetsbrevet, eller genom att kontakta oss på info [at] notisapp.se. Läs Mailchimps policy här.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig, såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, innehållet i meddelandet och/eller bilagor du kan skicka till oss och all annan information du väljer att tillhandahålla.

Hur vi använder din information

Vi använder den information vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:

  • Tillhandahålla, driva och underhålla vår webbplats
  • Förbättra, anpassa och utöka vår webbplats
  • Förstå och analysera hur du använder vår webbplats
  • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet

Loggfiler

Notis följer en standardprocedur för att använda loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker webbplatser. Alla webbhotell gör detta och det är en del av webbhotellstjänsternas analys. Informationen som samlas in via loggfiler inkluderar IP-adresser, webbläsartyp, internetleverantör (ISP), datum och tidpunkt, och sidreferenser. Dessa är inte kopplade till någon information som kan identifieras personligen. Syftet med informationen är att analysera trender, administrera webbplatsen, följa användarnas rörelser på webbplatsen och samla demografisk information. Om du vill läsa mer om vad som samlas in kan du besöka Vercels dokumentation om deras tjänst Vercel Web Analytics.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy från tid till annan. Därför råder vi dig att regelbundet granska den här sidan för eventuella ändringar. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya integritetspolicyn på den här sidan. Dessa ändringar träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på den här sidan.

Delar av vår integritetspolicy skapades med hjälp av Privacy Policy Generator.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller förslag angående vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss.